Please set up your API key!
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Dream Bulgaria – The Future of the Democracy in Bulgaria

June 26, 2017 | 15:00 - June 30, 2017 | 15:00

Dream Bulgaria - The Future of Democracy in Bulgaria

We are happy to announce the call for registration for participation in the youth seminar Dream Bulgaria – The Future of the Democracy in Bulgaria.

Link to the registration form and more information about the event is available here.

Dates: 26-30 June 2017

Venue: Campus of the American University in Bulgaria, Blagoevgrad

Organised by the Friedrich Naumann Foundation for Freedom Southeast Europe in collaboration with Sofia Platform, Center for Liberal Strategies, and AUBG.

 

Младежки семинар „(Из)мечтай България.  Бъдещето на демокрацията в България!“

В периода 26 юни 30 юни в кампуса на Американския университет в България, Благоевград, ще се проведе първият младежки интерактивен семинар на тема „(Из)мечтай България. Бъдещето на демокрацията в България!“. Събитието се организира от проектния офис за Югоизточна Европа на германската Фондация за свободата „Фридрих Науман“ в партньорство със Софийска платформа, Центъра за либерални стратегии и АУБГ.
Водещи преподаватели и практици заедно с всички участници ще дискутират актуални въпроси по темите демокрация, върховенство на закона, гражданско участие, медии, икономика и предприемачество в разнообразни лекционни формати и практически ориентирана работа в групи.
За участие в семинара набираме общо 100 младежи от цялата страна на възраст от 18 до 24 години. Заедно те ще работят за изграждане обща визия на демокрацията в България и ще предложат конкретни решения на днешните предизвикателства. Ще търсят отговор на въпросите как трябва да изглежда България, за да могат младите хора да търсят реализация тук, както и кои процеси и практики трябва да се променят и от кого зависи това.
Събитието е отворено за младежи на възраст от 18 г. до 24 г.от цялата страна, след предварително записване и потвърждение!

Семинарът е изцяло безплатен за участниците, а желаещите да участват могат да попълнят формуляр за участие до 15 юни ТУК
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-Bu1P8dJyW7Oot6viq9TnIyVa6DWmhPc8ttJNKHYoSd6RFg/viewform?usp=sf_link

Срокът за записване за семинара е удължен до 19 юни! Запишете се сега!

„(Из)мечтай България. Бъдещето на демокрацията в България!“
Дати: 26 юни до 30 юни 2017 г
Място: Кампус на Американския университет в България, Благоевград
Повече информация е налична във формата за записване и във Фейсбук .

Details

Start:
June 26, 2017 | 15:00
End:
June 30, 2017 | 15:00
Event Category:
Event Tags:
, , ,